Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Woonbos Bergeijk
5571 Bergeijk
Koopaanneemsom € 575.000,- tot € 645.000,- Beschikbaar
0497-535 672

Kenmerken

Aantal kavels 10 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Heerlijk thuiskomen in Bergeijk
Na een werkdag met veel prikkels en een druk programma is het heerlijk thuiskomen in de bossen van Bergeijk. Luxe wonen en leven in een andere wereld vol rust en natuur en toch dichtbij de stad.

Leven met gevoel voor stijl
De enorme kavels...
Lees meer

Omschrijving

Heerlijk thuiskomen in Bergeijk
Na een werkdag met veel prikkels en een druk programma is het heerlijk thuiskomen in de bossen van Bergeijk. Luxe wonen en leven in een andere wereld vol rust en natuur en toch dichtbij de stad.

Leven met gevoel voor stijl
De enorme kavels zijn gesplitst. In aanblik zie je één woning, maar in werkelijkheid zijn het twee luxe villa’s, die visueel één architectonische eenheid vormen. De kavels zijn riant en de omliggende bossen geven je het ultieme gevoel van vrijheid. Die vrijheid trekken we door naar het ontwerp door gebruik te maken van ‘floor-to-ceiling’ ramen.

Je hebt veel vrijheden om de woonconcepten naar eigen wensen in te delen. Centraal in elk individueel ontwerp staan jouw leefwensen.

Kavels Woonbos Bergeijk
De originele bouwkavels in het Woonbos waren enorm groot. Deze enorme kavels zijn gesplitst, maar nog steeds riant; variërend tussen 716 en 1643m2. De kavels worden omringt door gemeentegrond, het bos. Het Woonbos biedt een extra dimensie voor het ultieme gevoel van vrijheid. De luxe villa’s worden geschakeld gebouwd maar vormen één architectonische eenheid. Elke woning heeft een eigen kavel en dus ook een eigen adres.

Lage Berkt
De Lage Berkt betreft een woonconcept van één woonlaag.
De basis van de woning is een rechthoek van 6x20 meter. Op deze basis kan een slaapkamer, badkamer, keuken en royale living worden gerealiseerd. De woning kan worden uitgebreid met segmenten van 4 meter. Deze ruimte kan je gebruiken voor een extra slaap- of werkkamer en/of voor een overdekt terras.
Ook is het mogelijk om over een gedeelte van de woning een extra woonlaag toe te voegen.

Hooge Berkt
De Hooge Berkt heeft een tweede woonlaag op het gehele oppervlak.
Maximaal vloeroppervlak is 125 m2 per bouwlaag. De luxe villa heeft een maximale inhoud van 780m3.
De indeling is flexibel en afhankelijk van hoe jij je dag wilt doorbrengen.

Dit type is uitermate geschikt voor een grote leefruimte op de begane grond en slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping met veel privacy.

Duurzaam bouwen
De materialen die gebruikt worden zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De woning wordt opgeleverd zonder keuken, maar wel met alle aansluitingen waar jij ze hebben wilt. Laat je inspireren door de mogelijkheden en neem contact op met de architect om jou woonwensen te bespreken.

Uitbreiding
De luxe villa is uit te breiden geheel naar wens. Voor een extra slaapkamer, werkkamer of een overdekt terras. Plan een gratis en vrijblijvend woongesprek zodat wij jouw woonwensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp.  

Bijna elke combinatie is denkbaar. Op elk kavel kan een luxe villa worden gerealiseerd die is aangepast is aan jouw woonwensen binnen het bestaande concept.

Duo-woningen
Deze woningen zijn ook zeer geschikt als duo-woningen met bijvoorbeeld ouders of kinderen. De flexibiliteit van het ontwerp biedt veel mogelijkheden voor elke denkbare situatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijsindicatie
Voor deze unieke nieuwe vorm van bouwen is het niet mogelijk een exacte prijs te geven. Je zult begrijpen dat dit geheel afhankelijk is van de kavel, het woonsysteem en jouw woonwensen. Binnen dit woonconcept zijn er veel aanpassingen mogelijk. Om toch een indicatie te geven, deze woningen zijn te realiseren vanaf € 590.000 V.O.N.

Kavels nu ook los te koop
Houd je toch nog van meer flexibiliteit en zou je het liefst zelf aan de slag gaan met het ontwerp van je eigen droomwoning, samen met de architect? Vanaf nu zijn de kavels ook los te koop en kun je samen met Van der Sande Architecten de aan de slag met een eigen ontwerp. Voorwaarde blijft wel dat de woning één architectonische eenheid vormt met de woning op het aangrenzende perceel. De losse kavels zijn al te verkrijgen voor een prijs vanaf € 259.100 V.O.N.

Hebben wij jouw interesse gewekt en zou je graag meer over de mogelijkheden te weten komen, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 575.000,- - € 645.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 500 m³ t/m 780 m³ Aantal kavels 10 Vrij 10 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.