Mijn favorieten

Verhuur

Ook voor de verhuur van een woning of bedrijfsmatig vastgoed kunt u bij ons terecht. Wij zijn hierin erg deskundig en door onze bemiddeling kunt u vertrouwen op een succesvolle overeenkomst welke juist wordt opgesteld. Helaas komen wij in de praktijk veel voorbeelden tegen waarin een huurcontract is opgesteld waarin veel fouten zitten met grote juridische consequenties. Loop daarom niet rond met vragen en bel of kom langs, wij helpen u graag.
 

Langdurige verhuur

Heeft u vastgoed welke u wenst te verhuren voor een langere periode? Wij geven u graag advies hierin en kunnen de verhuur prima begeleiden of uit handen nemen.
 

Tijdelijke verhuur

Heeft u een woning welke te koop staat terwijl u al in een nieuwe woning woont? Om dubbele woonlasten te drukken biedt wellicht verhuur volgens de leegstandswet voor u een optie.

Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden. Wij hebben vaak kandidaten die tijdelijk een onderkomen zoeken en de screening al succesvol hebben doorlopen.
 

Bedrijfsmatig verhuur

Heeft u bedrijfsmatig vastgoed welke u wenst te verhuren? Wij geven u graag advies hierin en kunnen de verhuur prima begeleiden of uit handen nemen.