Mijn favorieten

Onze medewerkers

W. Heeren Makelaardij B.V.

Margot Heeren
Margot Heeren
Margot Heeren is succesvol beëdigd Register Makelaar Taxateur en runt haar eigen makelaarskantoor aan de markt in Eersel. Margot kent de woningmarkt op haar duimpje. Haar passie ligt bij het bemiddelen van onroerend goed. Haar dorpse mentaliteit in combinatie met haar zakelijke kennis maakt Margot een makelaar om op te bouwen. Zij staat garant voor aandacht voor de klant en een actieve manier van het benaderen van woningzoekenden. Makelen met de nodige kennis op het gebied van bouwkunde, juridische aspecten maar tevens met een vleugje vrouwelijk gevoel.
Jet Craens
Jet Craens
Jet is al jarenlang het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Als u naar ons kantoor belt is de kans groot dat u Jet aan de telefoon krijgt. Altijd opgewekt en enthousiast, een glimlach bij ieder telefoontje. Als u eens binnenloopt op ons kantoor aan de Markt in Eersel ziet u het echt!
Zoals ze vaak zeggen "Hart voor de zaak", dat heeft Jet!
Priscilla van Limpt
Priscilla van Limpt
Priscilla is onze steun en toeverlaat. Priscilla is erg ambitieus en zal er alles aan doen om uw vraag beantwoord te krijgen. Priscilla staat graag voor u klaar en zelfs op het juridische vlak weet zij als geen ander een juist advies te geven!